Αίθουσες Δεξιώσεων

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι για εσάς η δεξίωση του γάμου σας, επιθυμούμε να συμβάλλουμε ώστε οι στιγμές αυτές να μείνουν χαραγμένες με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας. Κάθε δεξίωση που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να είναι ξεχωριστή με βασικό γνώμονα πάντοτε τις απαιτήσεις του ζευγαριού. Με εμπειρία 30 ετών στην οργάνωση και τη διεξαγωγή γαμήλιων εκδηλώσεων, το προσωπικό και ο Υπεύθυνος της Αίθουσας σας καλωσορίζουν στο ξενοδοχείο, φροντίζοντας ξεχωριστά τον κάθε καλεσμένο σας.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΡΩ

δεξιώσεις γάμου | αίθουσα IRO
Η πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσα «ΗΡΩ», επικοινωνεί με βεράντα 200 τμ και διαθέτει τζαμαρία περιμετρικά. Η μοντέρνα διακόσμηση της αίθουσας , η θέα της προς τον κήπο και οι χρωματικοί συνδυασμοί σε συνδυασμό με τον πρωτότυπο φωτισμό, είναι σίγουρο πως θα εκπλήξουν τους καλεσμένους σας. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 300 άτομα σε σερβιριζόμενο μενού ή 240 σε buffet.

 

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΙΟΣ

δεξιώσεις γάμου | αίθουσα CHIOS
Η αίθουσα «ΧΙΟΣ», είναι πλήρως ανακαινισμένη και έχει άμεση πρόσβαση στον χώρο της πισίνας. Εντυπωσιάζει τόσο με τον φυσικό της φωτισμό κατά την διάρκεια της ημέρας, όσο και με τις αποχρώσεις του φωτισμού που παίρνει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ζεστός πλήρως ανακαινισμένος χώρος. Ο προσεγμένος φωτισμός της αίθουσας ΧΙΟΣ δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια της δεξίωσής σας. Η αίθουσα ΧΙΟΣ μπορεί να φιλοξενήσει έως 150 άτομα σε σερβιριζόμενο μενού ή 130 σε buffet.

 

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΤΤΙΚΑ

Attica Αίθουσα Δεξιώσεων
Η αίθουσα ΑΤΤΙΚΑ ψηλοτάβανη και πλήρως ηχομονωμένη μπορεί να φιλοξενήσει 220 άτομα σε σερβιριζόμενο μενού ή 180 σε buffet. Διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο και ο εργονομικός σχεδιασμός της χωρίς κολόνες στη μέση της αίθουσας, αποτελεί ιδανική περίπτωση για δεξιώσεις γάμου και εγγυάται πως όλοι οι καλεσμένοι σας θα έχουν οπτική επαφή με την πίστα και το επίσημο τραπέζι.